Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Аделаджа буде без манежу

Легкоатлетичний манеж у Києві невдовзі буде повернено спортсменам і дітям. За інформацією Ген­прокуратури, прокуратура Дніпровського району Києва здійснить додаткову перевірку щодо порушення кримінальної справи стосовно службових осіб ВБФ «Соціальне партнерство».

Воно укладало договір оренди на приміщення Легкоатлетичного манежу Київської міської школи вищої спортивної майстерності, що використовувалося релігійною організацією «Посольство благословенного Царства Божого для всіх народів».

У відповіді Генпрокуратури також зазначається, що за фактом службової недбалості посадових осіб Державної виконавчої служби через втрату в ДВС матеріалів виконавчого провадження порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.367 Кримінального кодексу України.

Крім того, відділ ДВС Дніпровського районного Управління юстиції звернувся до Господарського суду Києва із запитом про видачу дублікату наказу цього суду в зазначеній справі. Незважаючи на наявність більш як десяти судових рішень, включно із рішеннями Вищого господарського суду та Верховного Суду України, приміщення Легкоатлетичного манежу нині протизаконно зайняте церквою і використовується для проведення її богослужінь. За даними депутата, з листопада 2003 року за використання церквою цього приміщення до бюджету міста не надходять кошти, внаслідок чого місто втрачає понад півтора мільйона гривень. Крім того, через відмову «Посольства благословенного Царства Божого для всіх народів» звільнити приміщення центральної зали манежу немає можливості приступити до запланованих робіт з реконструкції.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com