Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Гримаси мера — тест для психіатра

Якщо вірити в те, що обличчя — дзеркало душі, то розшифрувати, що насправді думає і відчуває столичний мер Леонід Черновецький дуже просто. Понад те, його міміка мала б зацікавити фахівців у галузі психології та психіатрії. Адже ніякі тести не допоможуть краще пізнати людину, ніж його мимовільні рухи та вираз обличчя.

Вони свідчать краще за будь-який так званий детектор брехні. До речі, на думку деяких експертів, пройти такий тест може не лише чесна людина чи агенти спецслужб, а й психічно неврівноважені громадяни. Мовляв, під час запитань вони абстрагуються від дійсності, тому без особливих проблем проходять випробування. Ми ні на що не натякаємо, але як свого часу повідомляла прес-служба Черновецького, випробовування поліграфом він пройшов. На відміну від своєрідного тесту на міміку. Знаючи цей свій слабкий бік, Леонід Михайлович якось навіть заборонив фотографам знімати його з лівого боку. Але до чого тут вони, якщо «модель» така?

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com