Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Провокатори і правопорушники з МОН

На інтернет-сайті Міністерства освіти і науки України 25 червня 2007 року з’явилася інформація про 150 відокремлених структурних підрозділів (ВСП) вищих навчальних закладів України, яким анульовано ліцензію на освітню діяльність. Серед них — 15 ВСП Міжрегіональної Академії управління персоналом.

МАУП офіційно заявляє про неправдивість та упередженість поданої інформації, мета якої — дискредитувати Академію напередодні вступної кампанії.

Повідомляємо, вкотре, що рішенням Господарського суду Києва від 8 червня 2007 року у справі №24/734-А визнано нечинними наказ Міністерства освіти і науки України від 03.05.2006 року №1105-л і рішення Державної акредитаційної комісії від 26 квітня 2006 року, якими було анульовано ліцензії Чернігівському, Житомирському, Закарпатському, Криворізькому, Кіровоградському інститутам та Чернівецькій філії МАУП. Раніше ухвалою цього ж суду було зупинено дію зазначеного вище наказу і рішення до закінчення розгляду справи по суті. Таким чином, ці інститути і філія МАУП діють законно і у повному обсязі своїх повноважень.

Діяльність Дружківського, Нетішинського, Макіївського відділень, Смілянської, Кременчуцької філій та деяких інших підрозділів було припинено на початку 2006 року наказом МАУП як таку, що не відповідає академічним вимогам, про що було повідомлено МОН.

Програвши Академії всі суди, деякі представники Міносвіти використовують застарілу інформації для створення негативного іміджу Академії, що викличе нові позови з можливим відшкодуванням завданих збитків.

Власна інформація

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com