Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Жидівсько-расистська змова проти Запорізького інституту МАУП

З кожним днем схема жидівсько-расистської змови проти Запорізького інституту МАУП стає дедалі зрозумілішою. Головними діючими особами в цій змові є В.Толок — колишній ректор Запорізького державного університету та колишній директор Запорізького інститут МАУП, В. Зайцева — колишня перша помічниця Толока і в університеті, і в інституті та С. Бєліков — ректор (поки що діючий) Запорізького технічного університету. До речі, запорізькі старожили знають Бєлікова як гомосексуаліста, тобто людину, який страждає на педерастію, що завжди вважалося найогиднішим гріхом у християнстві, зороастризмі та багатьох інших релігіях світу. Але, виходячи з єврейського походження Бєлікова, йому, можливо, не дає спокою приклад біблійних Содома і Гоморри. У всякому разі ректор-педераст — це щось дуже непристойне у Православній Україні, та ще й у козацькому Запоріжжі.

Під стать цьому єврейському педерастичному ректорові й інший ректор — Толок, проти якого разом з його помічницею Зайцевою, як повідомляють наші джерела, в Запоріжжі порушено кримінальні справи. Порушено їх за різноманітні махінації фінансового та документального характеру, але, кажуть, їм не дають ходу. Мабуть, сіоністи та гомосексуалісти проникли і у правоохоронні органи Запоріжжя, особливо після приходу на губернаторську посаду хабадського (тобто, за визначенням Ходоса, юдо-нацистського) ставленика Червоненка. Місцевим хабадництвом керує такий собі Естеркін, помічений у тісних зв’язках все з тим самим Толоком. Оця юдо-нацистська та сіоно-педерастична зграя і намагається сьогодні шкодити Запорізькому інституту МАУП. Не вдасться!

Запорізьким сіоністам та гомосексуалістам допомагають їхні спільники в Києві, які називають себе соціалістами. Не знаємо, наскільки тісно сіонізм та соціалізм пов’язані з гомосексуалізмом, але те, що вони походять від одного жидівського мудрагеля Гесса, відомо достеменно. Цими соціалістами є міністр освіти С.Ніколаєнко та його заступник В.Ши­н­карук, які надали технічному університету (!) Бєлікова одразу 2060 (!) осіб ліцензованого обсягу з соціально-гуманітарних (!) спеціальностей. За які ж такі особливі послуги Бєлікова Ніколаєнко та Шинкарук роздають тисячами ліцензовані обсяги, тоді як іншим ВНЗ (навіть у статусі національних) залишається тільки кілька десятків?

Тобто за час нинішнього керівництва МОН склалася група особливо наближених ВНЗ, які за певні послуги отримують необхідне сприяння. Це стосується і державних, і недержавних ВНЗ. Серед останніх, наприклад, вирізняється так званий Європейський університет, де ректором І.Тимошенко, який колись працював у Запоріжжі, у того самого Толока і про якого й досі згадують там, м’яко кажучи, негарно. До речі, сам Толок розповідав, що коли його зняли з посади ректора Запорізького державного університету, то він звернувся за допомогою до свого колишнього підлеглого Тимошенка, який давно відомий своїм підлабузництвом у керівних приймальнях. Тимошенко, як розповідав Толок, пообіцяв вирішити позитивно його питання у міністра освіти «всього» за 200 тис. доларів. Але така сума навіть для Толока виявилася завеликою. Отож запитання до правоохоронних органів: чи відомо їм, що ректорські посади, якщо вірити Толоку та Тимошенку, продаються? І якщо це відомо, то чому міністр ходить досі на роботу, а не на допити?

Що ж до Запорізького інституту МАУП, то тут все більш-менш зрозуміло, і скільки б сіоно-педерастичні кола різних бєлікових не намагалися нашкодити по-справжньому ук­раїнській справі, завжди знайдуться нові Хмельницькі, Гонти та Залізняки, які все розставлять по своїх місцях. Без жодних сумнівів!

 За матеріалами Антинаклепницької ліги України

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com