Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Черновецький відповідатиме у суді

У зв’язку з незаконними діями улюбленця пенсіонерів Києва міського голови Леоніда Черновецького співробітники Міжрегіональної Академії управління персоналом підготували дві позовні заяви про захист честі, гідності і відшкодування моральної шкоди, завданої під час знесення книжкового кіоску МАУП «Бібліон» на транспортній зупинці «Бабин Яр».

І хоча суми відшкодування відносно невеликі для пересічного мультимільйонера — 10 і 20 тис. грн, однак, враховуючи патологічну жадібність Черновецького, гадаємо, що і ці суми будуть для нього відчутними хоча б у моральному сенсі. Щоправда, як показує життя, мораль і Черновецький — речі несумісні.

Своєю чергою, Міжрегіональна Академія управління персоналом підготувала позовну заяву до Черновецького про захист честі, гідності і ділової репутації за наклепницькі висловлювання на її адресу. Сума відшкодування моральної шкоди становить 50 тис. гривень. На жаль, суди не завжди враховують всі обставини справи і там, де треба показати свою владу і провчити правопорушника, обмежуються ледь не громадським осудом. Сподіваємося, цього разу відомий «мораліст» і «законник» отримає по заслугах повною мірою.

Власна інформація

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com