Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

За знаннями до МАУП

Свято в Академії розпочалось урочистим молебнем біля каплиці Святого Георгія Побідоносця. Молебень тран­слювався на Площу Знань, де під штандартами інститутів вишикувалися студенти-першокурсники. Саме для них лунав нині гімн Академії у виконанні музичної студії МАУП. Привітали нових студентів МАУП і їхні майбутні колеги, учні ліцею МАУП. Нині в структурах Академії навчаються 50 тисяч студентів.

Це свідчення динамічного розвитку найбільшого в нашій країні недержавного вищого навчального закладу. Під час урочистої церемонії президент Академії, заслужений працівник освіти України, доктор наук, професор Георгій Щокін та Герой України Левко Лук‘яненко вручили студентам-першокурсникам символічний студентський квиток.

У Міжрегіональній Академії управління персоналом велика увага приділяється національно-патріотичному вихованню молоді. Виховати не лише спеціаліста, озброєного сучасними знаннями, а й духовну, гармонійно розвинену людину — таким бачать в Академії своє завдання. Після посвяти в студенти для всіх першокурсників відбулася перша лекція — «МИ — УКРАЇНЦІ».

Серед почесних гостей Академії, які завітали привітати першокурсників МАУП — народні депутати України, вчені, поети, громадські та культурні діячі, а також дипломати з Азербайджану, В‘єт­наму, Індонезії, Киргизстану, Лівану, Афганістану, Палестини.

Традиційно у День знань на території Академії освячено нові пам‘ятники, цього разу — просвітителям Кирилові та Мефодієві та Нестору-літописцю.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com