Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Есдек Медведчук знову невдаха...

Відомий «найкращий» юрист часів кучкізму, лідер відомої (сумновідомої) і фактично нині зниклої з політичної арени СДПУ(О) Віктор Медведчук програв у Апеляційному суді Києва справу, розпочату за його позовом, щодо Міжрегіональної Академії управління персоналом і народного депутата України першого скликання Дмитра Чобота про заборону видання його нової книги «Прожектор правди. Документи та матеріали кримінальної справи і цивільного судового процесу» (за фактом публікації книги «Нарцис. Штрихи до політичного портрета Віктора Медведчука»).

Голосіївський суд Києва рішенням від 27 березня 2007 року задовольнив позов Медведчука до МАУП і Д.Чобота, заборонивши видання тієї книги. Понад те, суддя Н.Че­редниченко також заборонив у будь-який (!?) спосіб оприлюднювати книгу Д.Чобота або окремі її фрагменти.

Апеляційний суд Києва всебічно вивчив матеріали вказаної справи і, ухвалою від 28 вересня 2007 року скасувавши рішення Голосіївського суду Києва, направив справу на розгляд у той самий суд, проте за іншого складу суддів. Отож підстав для задоволення надуманого позову Медведчука немає. Верховний Суд України визнав правдивість матеріалів, викладених у книзі про цього «політичного нарциса».

Вл. інф.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com