Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Мауп сприяє активним формам дозвілля

Президенту Міжрегіональної Академії управління персоналом
Г.Щокіну

Шановний Георгію Васильовичу!

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Голосіївської районної у м. Києві державної адміністрації висловлює Вам щиру вдячність за сприяння в організації відкритої першості Голосіївського району м. Києва зі спортивного туризму серед збірних команд студентів вищих навчальних закладів, які розташовані на території району, присвячену Всесвітньому Дню туризму та Дню туризму в Україні, що проходила 29 вересня 2007 року, та забезпечення участі команди Міжрегіональної Академії управління персоналом в зазначеному заході.

Особливу подяку висловлюємо завідувачу кафедри фізичного виховання М.Ільницькому та викладачу кафедри фізичного виховання О.Поляничко за організацію та проведення змагань на висо­кому професійному рівні.

Завдяки Вашому уважному ставленню до проблем організації дозвілля молоді студенти Університету мали змогу корисно та зі спортивним азартом провести вільний час, взяти участь у змаганнях зі спортивного туризму, поспілкуватися та долучитися до переваг здорового способу життя.

Сподіваємося на подальшу співпрацю.

З повагою,
Начальник управління
С.Білецький

 

Директору Економіко-правового технікуму при МАУП
Бугайовій Л.М.

Шановна Людмило Миколаївно!

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Голосіївської районної у м. Києві державної адміністрації висловлює Вам та студентам Вашого навчального закладу щиру вдячність за активну участь у спортивних змаганнях в рамках спортивного свята «Шляхами спорту до перемог», присвяченого Дню Голосіївського району столиці.

Особливу подяку висловлюємо викладачу кафедри фізичного виховання Піскуну Юрію Миколайовичу за організацію команди з настільного тенісу.

Безумовно, організація та проведення таких заходів сприятиме формуванню здорового способу життя в дитячому та молодіжному середовищі, залученню до змістов­ного дозвілля та оздоровлення засобами фізичної культури та спорту.

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

З повагою
Начальник управління
С.В.Білецький

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com