Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Дискусії з політиком

У Міжрегіональній Академії управління персоналом відбулося чергове засідання Дискусійного клубу Українського Народного університету за участі відомого науковця, політичного та громадського діяча, одного з авторів Конституції України Михайла Сироти. Ця подія привернула увагу широкої громадськості та студентського активу Міжрегіональної Академії управління персоналом.

Серед запрошених були, зокрема, ректор МАУП Микола Головатий та виконавчий директор Українського Народного університету Олена Макєєва. Під час засідання голова Трудової партії України та кандидат у народні депутати від Блоку Литвина до Верховної Ради України VI скликання Михайло Сирота презентував свій новий науковий доробок — «Україна в геополітичному просторі третього тисячоліття».

У своєму виступі перед аудиторією Михайло Сирота наголосив на необхідності усвідомлення і визначення ролі та місця України в сучасному світі, чіткого окреслення міжнародних та внутрішніх пріоритетів країни. Обгрунтував нагальну потребу розробити та реалізувати стратегію розвитку Української держави з урахуванням процесів розвитку всієї світової спільноти.

Наприкінці засідання Михайло Дмитрович відповів на запитання студентів Академії та на згадку про зустріч підписав і подарував усім охочим свою книгу «Україна в геополітичному просторі третього тисячоліття».

Вл.інформ.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com