Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Вбивцю засудили

Шевченківський райсуд Києва засудив Євгена Іваницю, який у жовтні 2006 року вбив співробітника «5 каналу» Євгена Опанасюка, до 13 років позбавлення волі

25-річний убивця також має сплатити родичам загиблого 150 тисяч гривень компенсації, повідомляє «5 канал». Убивця свою провину визнає частково — чотирнадцять ножових поранень, завданих Опанасюку, він називає «самообороною». Крім того, Іваниця до останнього намагався відтягти оголошення вироку, у суді поводився зухвало, навіть пригрозив, що завдасть собі шкоди, зауважується у повідомленні.

Також з’ясувалося, що підсудний вже вдруге впадає в поле зору правоохоронців. Як відомо, Опанасюка убито у жовтні минулого року у перерві між лекціями у приміщенні Національного економічного університету. Двоє однокурсників завдали йому не менше 14 ножових поранень, які стали смертельними.

Сутичка сталася через конфлікт — напередодні трагедії Опанасюк посварився з одним із хлопців. Підозрюваних затримали за кілька годин після вбивства. Згодом одного з них відпустили.

За матеріалами інтернет-сайтів

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com