Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Кличко звинуватив мера у фальсифікаціях

Лідер блоку свого імені Віталій Кличко звинувачує команду Леоніда Черновецького у фальсифікації документів по сесії Київради 1 жовтня, які необхідні для судового розслідування.

Про це він сказав в інтерв’ю журналістам перед початком судового засідання по його позову до Київради, передає УНІАН.

Віталій Кличко підкреслив, що до сьогоднішнього дня ні йому, ні суду не надані стенограма сесії, а також будь-які інші документи щодо рішень Київради 1 жовтня.

При цьому він висловив упевненість, що суд прийме рішення на користь позивача і всі ухвали сесії 1 жовтня будуть відмінені, оскільки вони прийняті без депутатського кворуму і з грубим порушенням регламенту. На сьогоднішній день, за його словами, документів, підтверджуючих законність сесії, не надано.

“Документів немає. Єдиний метод — фальсифікувати документацію для перемоги Леоніда Черновецького. Черновецький розуміє, що єдиний спосіб, яким він може виграти суд — це фальсифікувати документи. У нас є інформація, що цим шляхом пішла ця команда, і ми звертатимемося у відповідні правоохоронні органи, щоб запобігти маніпуляції документами», — сказав Віталій Кличко.

Крім того, він підкреслив, що правоту його сторони підтверджує і відкрите київською міліцією справа за фактом фальсифікації документів по земельних питаннях, прийнятих 1 жовтня.

“Є безліч прикладів, де студенти і інші люди отримували відповідні гроші і давали паспортні дані для відведення певних ділянок землі», — підкреслив Віталій Кличко.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com