Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Грип зупинив навчання

Міністерство охорони здоров’я заявляє, що в Україні прогресує активність епідемічного процесу грипу й ГРВІ. Про це повідомила прес-служба МОЗ.

Як відзначає прес-служба, у цьому сезоні поки що жодного вірусу грипу людини ізолювати не вдалося, переважна кількість захворювань органів дихання пов’язана з аденовірусами й, подекуди, з вірусами парагрипу.

Разом з тим у зв’язку з активним ростом захворювання тимчасово припинено навчальний процес у школах окремих населених пунктів.

Так, із 28 січняя — приблизно на 7-10 днів — припинене навчання, зокрема, у с. Поточище Городенківського району Івано-Франківської області, де занедужало на ГРВІ 54% учнів.

А в місті Нікополі Дніпропетровської області з 26 січня введені позачергові канікули в 27 загальноосвітніх навчальних закладах.

За даними Українського центру грипу й гострих респіраторних інфекцій в 10 контрольних містах протягом 4-го тижня поточного року занедужало близько 50 тис. осіб (51,6 на 10 тис. населення). Найвищі показники захворюваності зареєстровані у Вінниці, Львові, Києві, Чернігові.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com