Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Прокуратура проти «Київстар»

Прокуратура домагається демонтажу базової станції «Київстар» з гуртожитку Національного університету «Львівська політехніка».

Прокуратура Франківського району Львова пред’явила позов про визнання недійсним договору, укладеного між Національним університетом «Львівська політехніка» (НУ ЛП) та ЗАТ «Київстар Дж.Ес.Ем.» від 1 вересня 2004 року про надання послуг із зберігання та обслуговування базової станції стільникового зв’язку на будівлі гуртожитку університету. Як повідомляє прес-служба обласної прокуратури, цю базову станцію стільникового зв’язку мають демонтувати. Як говориться у повідомленні прес-служби прокуратури, на будівлі гуртожитку НУ «Львівська політехніка» встановлено базову станцію стільникового зв’язку ЗАТ «Київстар Дж.Ес.Ем.». Прокурор з’ясував: зміст договору свідчив про те, що укладено його, аби приховати договір найму (оренди), який не могли укласти з огляду на норми Законів України «Про оренду державного та комунального майна» та «Про приватизацію державного майна».

Загалом, під час проведення перевірок у 2007 році органи прокуратури Львівської області виявили понад 50 фактів незаконного наданням службовими особами органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування земельних ділянок для розміщення базових станцій стільникового зв’язку. Загалом за наслідками розгляду прокурорського реагування до відповідальності притягнуто 45 службовців.

За матеріалами інтернет-видань

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com