Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Хлопці з характером

Цими днями в Києві відбувся чемпіонат України з кікбоксінгу, серед 400 учасників яких були і представники Міжрегіональної Академії управління персоналом. Проводила змагання Федерація кікбоксінгу України WAKO.

До речі, цей турнір — єдиний на рік, на якому спортсмени можуть вибороти звання майстра спорту України. А отже боротьба була запеклою. Утім, наші хлопці ще раз довели, що недаремно вважаються однією з найсильніших збірних України. А тому цілком заслужено високі місця. Зокрема, Павло Замятін зайняв перше у ваговій категорії до 79 кг у розділі семі-контакт. Двічі на найвищу сходинку піднімався Артем Носков, який виступав у ваговій категорії до 74 кг. Він став найкращим у розділах семі-контакт та лайт-контакт. Ще один студент Академії Дмитро Безверхий здобув найвищу нагороду у ваговій категорії до 57 кг в розділі семі-контакт та срібло в розділі лайт-контакт. «Срібло» здобув також Богдан Навальний у розділі лоу-кік до 67 кг. Бронзові медалі під час напружених поєдинків здобули також представники збірної МАУП Олександр Котляров (у розділі семі-контакт до 69 кг), Васіф Мамедов (у розділі лайт-контакт до 69 кг) та Михайло Івашура в розділі лоу-кік до 63 кг.              

За словами головного тренера збірної МАУП, директора навчального центру особистої безпеки та національних одноборств Ігоря Шарова, хлопці виявили справжній бійцівський характер, командний дух , волю до перемоги та виклалися більше, ніж на 100 відсотків. Зокрема, під час одного з поєдинків в розділі лайт-контакт Павло Замятін отримав травму колінного суглобу. Лікар наполягав на тому, щоб хлопець закінчив виступ. Проте Павло був іншої думки. І, виявивши сильний характер та жагу до перемоги, провів два бої у розділі семі-контакт та виграв їх.

Утім спортсмени не почивають на лаврах, а готуються до інших змагань. Зокрема, 24 квітня Олександр Котляров та Артем Носков вирушають на міжнародний турнір до Польщі. А вже восени команда МАУП братиме участь на чемпіонаті Європи, що проходитиме в Будапешті. А отже — здобуватимуть все нові і нові нагороди.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com