Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

За ініціативою студентів

У МАУП відбулася Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «РОЗВИТОК ОСОБИСТОСТІ В КОНТЕКСТІ СУЧАСНИХ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНИХ ЗМІН». Привітати учасників конференції завітали ректор МАУП Микола Головатий та перший проректор МАУП Наталя Джинчарадзе.

На конференції були присутні директори інститутів, завідувачі кафедр, викладачі та студенти. У заході взяли участь студенти, які здобувають спеціальність соціолога, спеціаліста з практичної та медичної психології. А також на конференцію завітали представники регіональних підрозділів МАУП. Конференція була жвава, з обговореннями та дискусіями. Слід зазначити, що її було проведено вперше силами самих студентів Інституту соціальних наук та самоврядування. У підготовці доповідей та організації студентському колективу сприяла завідувач кафедри загальної та практичної психології Олена Турініна.

Такі заходи в Академії давно стали традицією, яку активно підтримують керівництво та студентство, оскільки це дає змогу розвивати наукову діяльність серед студентів, формує їхню активну громадську та життєву позицію. Крім того заплановано випуск збірника робіт, представлених на конференції. Є думка у майбутньому провести більш масштабну наукову конференцію студентів та молодих вчених.

Після конференції відбулися збори зі створення Київської асоціації студентських наукових товариств (КА СНТ). На зборах були присутні голови наукових товариств Національного авіаційного університету, Інституту соціальних наук та самоврядування МАУП та Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Головним питанням зборів стало створення асоціації, розроблення проекту статуту, вирішення основних організаційних питань. На наступних зборах буде затверджено статут та вирішено основні завдання, визначено керівну структуру асоціації. За попередніми даними, збори відбудуться 15 травня 2008 року на території Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com