Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Про патріотизм та правову культуру

Кабінет Міністрів України на вчорашньому засіданні прийняв Концепцію проекту Загальнодержавної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2009 - 2015 рр.». Про це повідомили у прес-службі Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.

Як заявив під час своєї доповіді міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко, мета нової молодіжної програми - підвищити патріотизм та суспільну активність молодих людей України.

Серед інших першочергових завдань програми «Молодь України» на наступні шість років - підвищення рівня правової культури, створення умов для вільної самореалізації, залучення молодого покоління до громадських організацій, формування відповідальності за власне життя, майбутнє країни.

«Держава не повинна закривати очі на те, що тисячі молодих людей щорік виїжджають за кордон. Серед пострадянських держав Україна - найбільший донор трудових мігрантів. 60% з них - молоді вчителі, лікарки, інженери. Це переважно високоосвічені люди, які прагнуть, щоб їхні знання і досвід оцінили належним чином. Змусити їх працювати в Україні неможливо. Єдине, що можна зробити в цій ситуації - створити їм можливість самореалізуватися на рідній землі», - зазначив Ю.Павленко.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com