Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

У парламенті влаштують бунт

Голова комітету ВР з нацбезпеки та оборони Анатолій Гриценко вважає одним із нестандартних виходів із політичної кризи бунт у парламенті.

«Не бунт з вилами, не блокування, а бунт здорового глузду», — наголосив Гриценко, слова якого цитує прес-служба депутата.

«Сьогодні в парламенті майже 400 людей, які готові нормально працювати і дбати про країну, а не про відпустку чи про прем’єрське крісло», — додав він.

Аналізуючи нинішню ситуацію, Гриценко порівняв її зі словами з пісні Володимира Висоцького «Лист в редакцію» — «настоящих буйных мало, вот и нету вожаков».

«Сумно бачити людей зі статком і багатих, які, на жаль, ведуть себе слухняно», — зазначив депутат.

На переконання Гриценка, найбільше зараз багатство, це — не «Бентлі» чи «Майбах», не заводи чи мільйони, бо, маючи все це, люди не мають голосу, а все таки мати власну позицію і відстоювати її.

«Якби зараз дали можливість головам парламентських комітетів без лідерів політичних партій сформувати порядок денний, викинути звідти заполітизовані питання, ми сформували б порядок денний зі 100 соціально та економічно значущих законів і за всі проголосували б понад 300 депутатів. Це абсолютно реалістично в цьому парламенті», — наголосив депутат.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com