Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Кріль викрив «роман» Тимошенко з Януковичем

Голова партії «Єдиний центр» Ігор Кріль не вважає за доцільне проведення позачергових виборів у Верховну Раду, оскільки вони не змінять розклад сил у парламенті.

«Ніякі перевибори нічого не змінять. Усе залишиться так само, тому що формат моделі влади сьогодні в Україні не сприяє стабільності її як такий», — заявив Кріль на прес-конференції в суботу в Сімферополі.

На його думку, деякі політики розгорнули вже свою президентську кампанію як мінімум із грудня минулого року й через це в країні виникли нинішні проблеми.

«Кожний політик намагається показати себе якнайкраще, а свого опонента — якнайгірше. Тому виникають постійно проблеми, блокування трибуни (парламенту): то одні блокують, потім інші», — відзначив Кріль.

Зокрема, за його словами, у цей час блокуванням трибуни займається БЮТ, заявляючи про те, що не припинить його поки в парламенті не буде знайдено 300 голосів.

«Що це значить? Чи то шантаж, з одного боку, а з іншого боку — якщо це не шантаж, то, в принципі, це технологія тих домовленостей, які сьогодні є. А 300 голосів може бути в БЮТ тільки з Партією регіонів. Треба говорити людям правду», — заявив лідер партії «Єдиний центр».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com