Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Податкова поліція перевірить флот РФ

За вказівкою Президента України Віктора Ющенка правоохоронні органи міста Севастополя і податкова поліція одержали завдання перевірити фінансові операції Чорноморського флоту Росії, а також оплату послуг комунальних служб, повідомляє «РИА Новости».

У випадку яких-небудь зауважень причали, на яких базуються кораблі, повинні бути відключені від електроенергії і водопостачання, сказало джерело у службі безпеки України в місті Севастополі.

За його словами, узяті на облік закупівля продовольства Чорноморським флотом РФ.

УМВС, ДАІ і Служба безпеки перевірять законність перебування в місті і наявність прописки в моряків-чорноморців, а також документи на володіння нерухомістю.

«Відповідно до закону України, практично ніхто з них не має постійної прописки або якихось інших документів, що підтверджують законність їхнього перебування в місті Севастополь. Запобіжні заходу до чорноморців будуть суворі, аж до видворення з країни», - повідомило джерело.

«РІА Новини» уточнює, що поки не вдалося одержати коментар ні із Секретаріату Президента України, ні від Чорноморського флоту Росії.

obozrevatel.com

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com