Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«Потопельники їдуть на автобазари»

У західних областях тонули не тільки будинку і присадибні ділянки, але й автомобілі. За інформацією «Авто.24», уже через два-три тижні на ринках можуть з’явитися перші авто-«потопельники».

Столичний автоперекупщик Ігор у конфіденційній бесіді з «Авто.24» дав просту розкладку, чому продавці цікавляться «потопельниками».

Приміром, за дворічний польський Lanos з двигуном 1,5 л і пробігом до 50 тис. км у гарному технічному стані просять до $8 тис. З урахуванням торгу таку машину можна купити приблизно за $7600-7700. Такий же автомобіль, але що тонув, купують максимум за $3500.

Щоб «довести його до ладу» на окраїнах обласного центра (наприклад, у Білій Церкві) витрачають якнайбільше 500 доларів, хоча звичайно обходяться в два рази меншою сумою. У підсумку чистий прибуток складає більш $3 тис. з однієї машини.

Уже зараз у середовищі автоперекупщиків-одинаків і фірм, що спеціалізуються на автовикупах, почалося пожвавлення. Наш експерт навіть прогнозує конкурентну боротьбу між ними за можливість скупити якнайбільше «свіженьких топлячків». Частину таких авто будуть скуповувати у населення, частину готуються викуповувати через особисті зв’язки у страхових компаній.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com