Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Гість Дискусійного клубу МАУП – народний депутат України Тарас Стецьків

Сучасний динамічний світ вимагає невпинного розвитку і постійного навчання, аби завжди іти вперед і досягати мети. Такі можливості пропонує своїм студентам Міжрегіональна Академія управління персоналом. Реалізація навчально-виховних завдань у Міжрегіональній Академії управління персоналом відбувається за допомогою різних методів та форм навчання.

Однією з таких є традиція запрошувати відомих людей, досвідчених фахівців-професіоналів у певній галузі знань, які можуть поділитися своїми знаннями зі студентами і відповісти на запитання, які хвилюють молодь сьогодні.

В рамках студентського Дискусійного клубу вже традиційно проходять зустрічі з економістами, політиками, спортсменами, правниками, які охоче відповідають на запитання цікавих студентів та дискутують щодо актуальних тем.

Черговим гостем Академії став відомий і досвідчений політик, один з тих, хто стояв біля витоків Руху і обстоював незалежність держави, багатогранна людина, народний депутат України від блоку «Наша Україна – Народна самооборона» Тарас Стецьків. Темою зустрічі стала сучасна політична криза в Україні та шляхи її розв’язання. У вступному слові гість окреслив основні причини виникнення кризи та принципові позиції її учасників, які намагаються знайти вихід з ситуації, що склалася. Причиною кризи він вважає домінування інтересів особистого суперництва над державницькими інтересами. Тарас Стецьків зазначив, що «існує мінімальна можливість створення демократичної коаліції у складі БЮТ, НУНС та Блоку Литвина і це був би оптимальний вихід з ситуації», і висловив сподівання що здоровий глузд і державницький інтерес візьмуть гору, особливо перед загрозою розпуску парламенту, що значно послабить і українську владу взагалі і не покращить життя українського народу.

Жвава дискусія розпочалась під час запитань студентів-політологів, що стосувалися різних сфер політичного і соціального життя, зокрема і конфлікту у Грузії, і можливості створення в Україні парламентської республіки, і подальшого розвитку подій в українському політикумі. Варто зазначити, що на всі запитання студенти отримали цікаві та кваліфіковані відповіді, а власне все сьогоднішнє засідання Дискусійного клубу МАУП показало, що серед українських політиків є достойні цікаві особистості, до яких варто прислухатися.

Наступне ж засідання Дискусійного клубу відбудеться 17 вересня і гостем запрошено народного депутата від партії «Наша Україна» Геннадія Удовенка.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com