Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

МЗС України звинувачує

Україна розцінює як недружню акцію розповсюдження російськими дипломатами в ОБСЄ звернення про нібито грубе порушення владою України основних конституційних повноважень Автономної Республіки Крим.

Радник-посланник Посольства Російської Федерації в Україні Всеволод Лоскутов був викликаний в понеділок, 29 вересня, в Міністерство закордонних справ України у зв’язку з розповсюдженням в рамках ОБСЄ російським постійним представництвом звернення учасників всекримського мітингу.

Як повідомила прес-служба МЗС України, йдеться про звернення Про грубе порушення правлячим режимом України основних конституційних повноважень Автономної Республіки Крим.

Зокрема, дипломатові було заявлено, що такий крок російської сторони не може бути розцінений інакше, як недружня акція, яка є продовженням практики втручання Російської Федерації у внутрішні справи інших країн. МЗС України зажадало від російської сторони негайних пояснень стосовно відвертих антиукраїнських дій її дипломатичної місії при ОБСЄ.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com