Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Вітаємо випускників Інституту Права МАУП

Днями у Міжрегіональній Академії управління персоналом відбувся урочистий випуск студентів Інституту права імені Князя Володимира Великого. Після успішного завершення навчання сто двадцять п’ять молодих юристів отримали дипломи, серед них магістри, спеціалісти та бакалаври. Таким чином, вітчизняна професійна юридична нива знову поповнилася кваліфікованими фахівцями.

Привітав випускників та вручив їм документи про освіту генеральний директор Президентського університету МАУП Валерій Захожай та декан факультету заочної форми навчання Юрій Ящуринський. Кращі з кращих отримали дипломи з відзнакою, їм запропоновано навчання в аспірантурі Академії.

На сучасному етапі на ринку праці є нагальна потреба в підготовці юристів для приватної сфери діяльності. Необхідність розбудови України, як незалежної правової держави, вимагає нового принципового підходу до проблеми докорінного поліпшення правової роботи серед населення, а отже, і підготовки юридичних кадрів для суб’єктів господарювання. Сьогодні особливо гостро стоїть питання підготовки фахівців вищого рівня, зокрема магістерського.

Ці питання успішно вирішує Інститут права імені князя Володимира Великого найбільшого недержавного вищого навчального закладу — МАУП. Крім того, тут не лише готують професійних юристів, які докорінно знають закони України, принципи роботи юриста, але й виховують патріотизмі, відповідальність і людяність, адже — юрист — це той, хто працює з людьми, а отже головними його якостями мають бути порядність, відповідальність та чесність. Таких фахівців і готують в МАУП.
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com