Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Стецьків хоче домовлятися з БЮТ

Фракція “Наша Україна — Народна самооборона” має визначитись щодо створення коаліції з Блоком Юлії Тимошенко самостійно на своєму засіданні, незважаючи на позицію Президента.

Як передає кореспондент УНІАН, про це в інтерв’ю журналістам заявив народний депутат від НУ-НС Тарас Стецьків.

За його словами, має відбутись сьогодні засідання фракції, на якому повинна бути висловлена позиція фракції щодо питання відновлення демократичної коаліції.

«Позицію Президента ми почули. Точка зору Президента є однозначною — ніяких переговорів з БЮТ він не хоче і не хотів. Він налаштований на дострокові вибори, і фракція, напевне, послухавши точку зору Президента, мала б прийняти своє рішення», — сказав Т.Стець­ків. Депутат припускає, що таким зборам фракції може протидіяти партія «Народний Союз Наша Україна». Як повідомляв УНІАН, сьогодні депутат Анатолій Гриценко (НУ-НС) заявив, що на зустрічі з членами фракції НУ-НС Президент України Віктор Ющенко дав час до вечора створити коаліцію між БЮТ і Партією регіонів, “Нашу Україну — Народну самооборону” на створення коаліції з БЮТ він не орієнтував.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com