Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Студенти Україно-Арабського інституту зустрілися з представниками МЗС України

Днями відбулася зу­стріч членів Міжнародного Центру народної дипломатії Україно-Арабського інституту міжнародних відносин та лінгвістики ім. Аверроеса Міжрегіональної Академії управління персоналом з представниками Міністерства закордонних справ України.

Ця зустріч була запланована в рамках програми співпраці МЦНД та МЗС, відбувалось обговорення тем, що цікавлять студентів-міжнародників із дипломатами, які впливають на зовнішню політику нашої держави. Темами для обговорення були: «Україна — НАТО», «Європейська інтеграція», «Україна — Європейський союз». Бесіду на тему «Україна — НАТО» провів заступник директора Департаменту НАТО МЗС України Вадим Христинко. Він розповів про інформаційну політику щодо НАТО, успішні кроки України в системі міжнародних відносин. Вадим Христинко провідомив , що у грудні повинно відбутись засідання членів Північноатлантичного блоку щодо успіхів України у здій­сненні висунутих вимог перед прийняттям плану дій щодо членства в НАТО.

Президент Міжнародного Центру народної дипломатії Олексій Захарченко подарував представникам МЗС книгу Тараса Шевченка «Кобзар».

Подібні зустрічі дають можливість більш детально дізнатись про місце України в системі міжнародних відносин, допомагають з’ясувати хвилюючі для всього людства питання. У такій атмосфері студенти мають можливість відчути себе справжніми дипломатами.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com