Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Відзначено нагородою

До Ювілею — 50 річчя зі Дня народження Святійший Патріарх Всієї Русі — України, Української Православної Церкви Київського Патріархату Філарет, 31 жовтня в своїй Резиденції (вул. Пушкінська, 36) провів урочисту церемонію нагородження Орденом Святої великомучениці Варвари Білоус Алли Олександрівни — директора Інституту підготовки наукових кадрів та бізнес — освіти Міжрегіональної Академії управління персоналом, Вченого секретаря Академії, кандидата історичних наук, доцента, професора Міжнародної Кадрової Академії, Відмінника освіти і науки України, двічі нагородженої Почесними грамотами Міністерства освіти і науки ,а також Орденом святих рівноапостольних Кирила та Мефодія покровителів освітян та науковців.

Святійший Патріарх відзначив у своїй промові в процесі нагородження сумлінну працю, особистий внесок у розвиток освіти та науки України, зміцнення авторитету як на державному так і міжнародному рівнях та значного внеску в розвиток духовності України Білоус Алли Олександрівни. Вона зі словами подяки зазначила, що професія освітянина — це невпинна праця розуму й серця, спрямована на формування прийдешніх поколінь нашого народу, на створення надійної та інтелектуальної основи для розвитку суспільства, духовного національно-патріотичного становлення молоді нинішньої та майбутньої України.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com