Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Дипломатичний Литвин

За словами Литвина, у понеділок він зустрічався і з президентом, і з прем’єром Юлією Тимошенко, але під час цих зустрічей обговорювалися соціально-економічні питання, «а також ті загрозливі тенденції і явища, які набирають обертів». «Але під час зустрічі з президентом конкретні кандидатури на посаду голови Верховної Ради не обговорювалися взагалі», — сказав він.

Відповідаючи на питання, чи підтримує Ющенко його кандидатуру на цю посаду, Литвин від­повів: «Якби ще президент голосував, тоді б я знав, що один голос є». Він також додав, що інформація про те, чи буде взагалі це питання голосуватися у вівторок буде відома по завершенні перерви у парламенті, при цьому наголосивши, що питання обрання спікера «руйнує діяль­ність парламенту». «Обрання голови Верховної Ради — це процес руйнування Верховної Ради і його треба зупинити. Тому що одні хочуть вирішити одну проблему, інші — іншу і ніхто не хоче говорити про те, чого потребує суспільство, народ і країна», — сказав Литвин. Як відомо, у Верховній Раді зареєстровано постанову про обрання Литвина спікером.

 

Українська правда

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com