Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Перепало трударям

Долею багатодітних сімей перейнялися депутати Львівської міськради. Три львівські сім’ї, у котрих торік з”явилися трійні, незабаром переселяться у власні квартири.

З червня минулого року перебуває у списку на першочергове отримання помешкання мати трійнят Оксана Шумелда. Їй виділено квартиру, площею 71,7 квадратних метрів у новобудові, повідомляє УКРІНФОРМ. До цього родина була змушена тулитися у рідних в приміському селищі Рудно. Другу квартиру у тому ж мікрорайоні отримала Любов Волошинівська. Торік у жовтні в сім’ї також народилася трійня. Жінка отримала трьохкімнатну квартиру загальною площею 97,2 квадратних метра. Сюди сім’я переселиться з гуртожитку. Крім того, місто надало помешкання багатодітній сім’ї, котра складається з 7 осіб.

У Вінницькій області для вирішення проблеми житла найменш забезпечених багатодітних сімей, які погоджуються на переїзд, в одному з сіл створили цілу «вулицю багатодітних сімей».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com