Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«Зелений» Nissan

«Зелені» моделі Nissan отримають емблему «Pure Drive» з травня цього року. Екологічно безпечні моделі Nissan викидають в атмосферу не більше 140 грама/км. вуглекислого газу, отримають впізнавану емблему «Pure Drive» (чистий рух). Першими «Pure Drive» отримають моделі: Nissan Micra з 1,2 літровим бензиновим двигуном і механічною КПП і Nissan Note з 1,4 літровим бензиновим двигуном. Обидва автомобілі мають рівень викидів Co2 139 грама/км.

З травневого виробництва до цих моделей приєднається популярний кросовер Nissan Qashqai оснащений варіатором Xtronic CVT, що дозволяє також заощадити не мало палива. «У сучасних умовах споживачі зацікавлені в придбанні найбільш ефективних автомобілів. Емблема Pure Drive дозволить покупцям легко і швидко ідентифікувати найбільш економічні і екологічні моделі в сімействі Nissan», — повідомив директор по маркетингу Nissan Motor RUS Шарль Форже.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com