Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Найщиріші вітання!

Вельмишановний Геор­гію Васильовичу!
Від імені Наглядової ради, ректорату та багатотисячного колективу Між­регіональної Академії управ­ління персоналом щиро вітаємо Вас, Заслуженого працівника освіти України, зі знаковою по­дією в житті — переходом 55-річного рубежу свого багатогранного, творчо насиченого буття!

Ваше ім’я високодостойної людини і фахівця, невтомного ініціатора багатьох творчих починань, який зробив вагомий внесок у розвиток вітчизняної вищої освіти, добре відоме і вшановане не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Ваш багаторічний доробок талановитого організатора освіти і вченого-психолога від­зна­чено численними високими нагородами. 

Під Вашим новаторським проводом та завдяки самовідданій праці 20 років тому в незалежній Україні з’явився один з перших недержавних навчальних закладів — Між­регіональна Академія управління персоналом, якому й досі немає рівних на теренах Вітчизни і де мають за високу честь опановувати сучасні знання десятки тисяч студентів з багатьох країн світу. Вас, цілеспрямовану людину з видатними особистими якостями, високо шанують колеги та студенти Академії.

У цей святковий день висловлюємо Вам щиру подяку за значний доробок на освітянській ниві, бажаємо подальших звершень у науково-осві­тянській діяльності на благо українського народу!

Нехай і надалі могутнішає Ваша Академія, вкарбовуються в її історію нові яскраві сторінки, підноситься та зміцнюється авторитет на освітян­ському просторі та міжнародній арені!

Козацького Вам здоров’я, бадьорості духу, творчого довголіття, здій­снення найзаповітніших мрій та задумів!

Безмежного щастя та радості у житті Вам і Вашій родині!

МНОГАЯ ЛІТА!

 

Наглядова рада МАУП
Ректорат МАУП
Рада трудового колективу МАУП
Видавничий Дім «Персонал»

 

 

В ім’я Бога Милостивого, Милосердного!

Голові Наглядової Ради МАУП шановному панові Георгію Щокіну

Щиро вітаю Вас з двадцятою річницею заснування Міжрегіональної академії управління персоналом (МАУП).

Сподіваюся, що співробітництво між Іраном та Україною у галузях науки й культури розвиватиметься й надалі з кожним днем.

Висловлюю щиру подяку за виявлену мені лю­б’язність з Вашого боку та з боку Вашого навчального закладу та нагородження мене похвальною грамотою.

Також висловлюю щире сподівання, що продовження процесу нашого співробітництва сприятиме підвищенню ролі гуманітарних та наукових цінностей не лише для народів Ірану та України, а й у житті всіх народів світу.

 

Сейєд Муса Каземі, Посол Ісламської Республіки Іран

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com