Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Відзнаки науковцям

Міжнародна Кадрова Академія присвоює вчені звання і ступені відповідно до міжнародних стандартів, присуджує академічні нагороди. Дипломи МКА вручаються людям, що досягли значних досягнень у галузі науки та в різних сферах діяльності.

Днями вчене звання «Професор Міжнародної Кадрової Академії» отримав талановитий вчений, педагог та керівник Олександр Павлович Ярковой.

У 2006 році він захистив дисертацію у спеціалізованій раді академії космогуманізму та отримав звання доктор психоінформаційних наук.

Олександр Павлович працює на педагогічній ниві понад 25 років, у тому числі викладачем департаменту науки ВГО МААК у загальноосвітніх і вищих всесвітніх навчальних закладах, на високому науково-методичному рівні читає лекції з актуальних проблем психології і охорони здоров’я, за що неодноразово нагороджувався почесними грамотами і дипломами.

Крім того, пан Ярковой посідає ряд керівних посад — Президентом Миколаївської обласної всестильної федерації бойових мистецтв, Президентом ВГО Федерації спортивного карате-До України, Президентом Психоінформаційної Всесвітньої федерації карате. За особливі заслуги пан Ярковой нагороджений Вищім Орденом МААК «Лицар Вітчизни».

Численні публікації, наукові та науково-методичні праці є підтвердженням значної наукової роботи вченого у сфері психології управління, діагностики педагогічної взаємодії, проблем фізичної реабілітації студентів вищих навчальних закладів, методики організації та проведення спортивних змагань з карате.

У травні 2009 року Ярковой Олександр Павлович провів відкриту лекцію для старшокласників і викладачів кафедри соціальної психології, яка була обговорена на засіданні названої кафедри і якій була надана позитивна оцінка. Як викладач педагогіки та психології забезпечує якісні умови для здійснення ефективного навчально-виховного процесу, на високому науковому рівні володіє методикою проведення лекційних і практичних занять, спроможний розв’язувати науково-педагогічні проблеми на відповідному професійному рівні. Тож, кафедра соціальної педагогіки рекомендувала пана Яркового до присвоєння йому звання «Професор МКА». Диплом урочисто вручив здобувачеві член академічної ради МКА, проректор з наукової роботи МАУП Микола Головатий, у церемонії вручення взяли участь генеральний директор МКА Зоя Козленко та представник Миколаївського політехнічного інституту професор Володимир Халамендик.

Диплом «Професора МКА» є підтвердженням професійних та наукових здобутків і стане однією зі складових успіху здобувача.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com