Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

За утилізацію старого авто платитимуть до $1500

В рамках наради по автопрому в Тольятті прем’єр-міністр Росії розпорядився розробити ряд положень по розвитку автомобільного ринку , включаючи виплати власникам за утилізацію старих авто старше 10 років, повідомляють «Відомості».

Нагадаємо, що пропозиції про введення винагороди за утилізацію обговорюються чиновниками вже з початку поточного року. Приводом для обговорення послужив подібний досвід в Німеччині, де шляхом введення заохочення за утилізацію старих авто вдалося підвищити продажі нових автомобілів.

На думку виконавчого директора об’єднання автовиробників Росії Ігоря Коровкина, розмір премії міг би скласти від 1 до 1,5 тисяч доларів. Відзначимо, що точних термінів реалізації даних положень поки немає.

Тим часом, отримання субсидії на нове авто у разі утилізації старого автомобіля діє в Німеччині, Франції, Японії, Словаччині, Італії, Австрії і Іспанії. Як повідомляє газета «Погляд», якнайкращі результати ця система дала в Німеччині, де при субсидії в 2500 євро травневі продажі нових автомобілів виросли майже на 40%.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com