Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Переговори щодо підтримки Криму

Україна веде переговори з Європейським Союзом щодо економічної підтримки Автономної Республіки Крим, заявив Президент України Віктор Ющенко.

Глава держави зазначив, що в рамках співробітництва України з Європейським Союзом сьогодні розробляється ряд взаємовигідних проектів співробітництва. Серед іншого, Президент повідомив, що кілька місяців тому був початий діалог з ЄС про окрему програму для економічного розвитку Криму.

«Цю програму найближчим часом буде розглядати Європейський Союз, щодо цього була організована делегація послів ЄС, обговорюється питання про відкриття відповідних офісів для обслуговування різного роду проектів, як регіональних, так і для малого та середнього бізнесу», - зазначив Ющенко.

При цьому він заявив, що сьогодні Україна розробляє ряд пропозицій з економічних проектів у рамках співпраці Східне партнерство. Ющенко зазначив, що йому хотілося б, щоб Крим зайняв важливе місце у цих проектах.

Раніше повідомлялося, що Укрзалізниця відзначає спад пасажиропотоку в напрямку Криму в червні цього року в порівнянні з червнем 2008 року.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com