Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Доцільно залишитись?

Головнокомандуючий ВМФ Росії адмірал Володимир Висоцький вважає, що РФ доцільно залишити частину флоту в Севастополі після 2017 року. «Нам би, на наш погляд, доцільно було залишити частину сил Чорноморського флоту в Севастополі після 2017 року», — сказав він журналістам у Севастополі у неділю.

«Ми говоримо про те, що Севастополь для нас, на жаль, не є головною базою ЧФ, як це в угоді 1997 року записано, але є основною базою», — зазначив адмірал.

«Безумовно, над цим треба працювати. Але це тільки за згодою, разом з українською стороною», — підкреслив Висоцький. Головком ВМС РФ відзначив, що заяви з приводу неможливості продовження термінів перебування ЧФ РФ в Севастополі звучать з вуст політиків.

«Позиція керівництва України однозначна: ніхто ніде однозначно не казав, що до 2017 року ВМС Росії в частині, що стосується ЧФ, із Севастополя піде», — сказав він.

«Якщо ми говоримо про великі перспективи, то, безумовно, вони визначаються політичними питаннями. І тут питати військових про те, як ви себе поведе — не правильно. Для цього є відповідне керівництво, для цього є президент, уряд, законодавча влада», — резюмував адмірал.

 

«Інтерфакс-Україна»

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com