Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Ще один шанс

Київський міський адмі­ністративний суд ухвалив рішення, яким припинив підвищення житлово-комунальних тарифів в Києві. Про це на брифінгу в Кабінеті Міністрів заявив перший заступник міністра юстиції Євгеній Корнійчук.

За його словами, таке рішення було ухвалене за позовом Міністерства юстиції.

Рішення суду офіційно було передане 18 серпня співробітниками виконавчій службі в Київську держадміністрацію.

«Якщо КМДА у котрий раз ніяк не відреагує, ми звертатимемося в прокуратуру, яка, відповідно, має право порушити кримінальну справу», — сказав він.

При цьому Корнійчук закликав киян платити за старими тарифами і пояснив, що можна подивитися платіжки, які їм присилали до підвищення тарифів і проплатиті в банках суму, яка була до підвищення.

Нагадаємо, 27 липня Київський апеляційний адміністративний суд Києва скасував постанову Шевченківського районного суду щодо зупинки дії розпоряджень столичної адміністрації про тарифи на житлово-комунальні послуги.

17 липня Кабмін припинив підвищення Київ­міськадміністрацією тарифів на житлкомунпослуги з 1 червня і запропонував Президентові Віктору Ющенку відмінити підвищення Київською міською державною адміністрацією тарифів на житлово-комунальні послуги для населення з 1 червня.

Мер Києва Леонід Черновецкий назвав дії уряду незаконними.

15 липня Шевченківський суд Киева за позовом Блока Кличка зупинив дію распоряджень КМДА від 29 квітня щодо підвищення тарифів на комунальні послуги для населення з 1 червня.

Київміськдержадміністрація оскаржила це рішення суду в Апеляційному суді Києва.

З 1 червня в Києві тарифи на воду і опалення були збільшені приблизно удвічі. Тарифи на послуги за утримання будинків, споруд і прибудинкових територій, які надаються ЖЕО, визначені по кожному будинку окремо.

 

proUA

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com