Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Презентація книги

Книга Дивізія Галичина у питаннях і відповідях покликана розвіяти «білі плями» в історії України.

Про це заявив заступник голови Київської організації Всеукраїнського об’єднання Свобода Андрій Ільєнко під час презентації книги у вівторок.

«Сьогодні ми проводимо презентацію цієї книги для того, щоб зруйнувати ті білі плями, які штучно окупаційна радянська влада, і вже нинішня влада ... здійснює щодо української історії», — сказав він.

За словами Ільєнка, значна частина суспільства та українських ЗМІ досі орієнтується «на брехливі радянські штампи», які стосуються в першу чергу історії Другої світової війни.

«Ця тема — це наш обов’язок, очищати українську історичну свідомість від брехні і писати ту історію сьогодні в Україні, якої потребує незалежна держава», — заявив він.

У книзі, що складається з 80 сторінок, представлено відповіді ветеранів дивізії Галичина на питання відвідувачів одного з українських сайтів про події Другої світової війни.

Книга видана тиражем 1000 примірників за сприяння ВО Свобода. Авторами книги виступили Роман Колесник і Богдан Маців, які зараз живуть у США, а також Леонід Муха, який живе у Львівській області.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com