Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Традиційний зимовий бал

Звуки полонезу, маскарадні костюми та атмосфера свята — усе це щорічний зимовий бал у Міжрегіональній Академії Управління Персоналом. У святковому дійстві напередодні новорічних свят беруть участь усі бажаючі студенти, викладачі, а також учасники хореографічного ансамблю Академії «Перлина».

«Ми спробували реально наблизитися до справжнього балу, котрі проходили у 19 сторіччі, 18 сторіччі, коли бал був можливістю спілкуватися, познайомитися з кимось, дізнатися цікаві новини та просто культурно провести час», — поділився керівник ансамблю танцю «Перлина» Андрій Науменко. 

Родзинка зимового балу — чотири класичні танці, що виконуються студентами Академії — полонез, вальс, мазурка та полька. Підготовка тривала понад два місяці — разом із хореографом усі бажаючі вивчали старовинні танці, правила етикету та готували вбрання, адже обов’язкова умова новорічного зимового балу - маскарадні костюми. Чарівні дівчата у бальних сукнях та хлопці у вишуканих костюмах та краватках справляли враження справжньої аристократичного балу давніх часів. Учасники  дійства до підготовки свята підійшли із величезним ентузіазмом. Адже талант, завзятість та творчий порив притаманні студентам, МАУП.

Турботу про духовність, чітку систему національного виховання та формування свідомості молоді Академія вважає не менш важливим за навчальний процес, тому конкурси, фестивалі та тематичні свята для студентів проводяться тут регулярно.

Вальс, танго, полька та інші танці нікого не залишили байдужим. Юні учасники створили новорічну атмосферу завдяки своєму таланту, завзятості, старанності та творчому пориву. Тож можна без перебільшення стверджувати, що Академія дійсно готує справжніх фахівців, які здатні не лише професійно працювати, але й організувати своє дозвілля як справжня еліта. Кваліфіковані спеціалісти, що закінчують Академію отримують гармонійне виховання, де знання поєднуються із розвитком творчої особистості.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com