Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Автомобілі для арабів

На автомобільному шоу в Дубає компанія Mercedes-Benz представила відразу дві моделі, які побудовані спеціально для арабського ринку. Йдеться про золотистому суперкарі SLS AMG, який називається SLS AMG Desert Gold, а також про спеціальну версію знаменитого позашляховика G-класса в комплектації G 55 AMG Edition 79.

Останній автомобіль отримав в своїй назві приставку 79 відразу по двох причинах. По-перше, всього буде зроблено 79 таких машин, а, по-друге, саме в 1979 році Mercedes-Benz почав випуск даного автомобіля. Від стандартних G-классов версія Edition 79 відрізняється особливим кольором кузова, оригінальними 19-дюймовими колісними дисками, хромованими накладками і салоном, в обробці якого використана не лише якнайтонша шкіра, але і карбон.

Ну а золотий SLS AMG має вже 19-дюймові диски спереду і 20-дюймові ззаду із справжнім золотим колечком на ободі, в салоні тут коштують спортивні крісла, в обробці центральної консолі використаний карбон. Але двигун тут стандартний — V8 об’ємом 6,3 л, який видає 571 л.с.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com