Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЗАХОПЛЮЮТЬ КНИГАРНІ

Група невідомих здійснила спробу захоплення книжкового магазину «Сяйво», що на вулиці Червоноармійській, 6.

Про це «Українській правді» розповіли представники книгарні.

За словами Костянтина Клімашенка,  у понеділок о 19.40 близько 50 невідомих людей у чорних масках зайшли до книгарні «Сяйво» і забарикадувалися зсередини.

«Вони не дозволяли працівникам магазину розмовляти по телефону, викликати міліцію, але  робітникам вдалося додзвонитися і викликати міліцію», — сказав Климашенко.

Він відзначив, що коли приїхали кілька нарядів міліції, дві третини нападників на книгарню просто втекли.

Врешті-решт книгарню розбарикадували, але працівникам «Сяйва» довелося просидіти в магазині всю ніч, оскільки люди в масках також лишилися у приміщенні, пояснюючи такі дії тим, що вони там працюють.

«Рейдери прийшли начебто з новим директором книгарні «Сяйво», який вже 6 років виступає проти розміщення книгарні «Сяйво» у приміщенні на Великій Васильківській і веде усілякі судові позови. Тож ці люди заявляли нам, що вони начебто працюють, бо в них нібито є трудові договори з новим директором», — сказав Клімашенко.

Працівники книгарні досі перебувають в магазині, чекаючи на приїзд журналістів і народних депутатів.

Поспілкуватися з головою Шевченківської адміністрації Віктором Пилипишиним «Українській правді. Київ» не вдалося. У приймальні районного голови повідомили, що його немає на місці, мовляв, у нього день розпланований, тож невідомо, коли він буде. 

У відділі інформаційної політики Шевченківської РДА взагалі ніхто не відповів.

Як відомо, магазин «Сяйво» вимагає скасувати приватизацію Шевченківською РДА приміщення магазину по вулиці Червоноармійській, 6.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com