Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЗОЛОТУ МЕДАЛЬ МКА «ЗА ЗАСЛУГИ В ОСВІТІ»

Міжнародна Кадрова Академія присвоює вчені звання і ступені відповідно до міжнародних стандартів, відзначає академічними нагородами. Дипломи МКА вручаються людям, що досягли значних досягнень у галузі науки, освіти та в різних сферах діяльності.

Днями золоту медаль МКА «За заслуги в освіті» отримала талановитий вчений з Грузії Даріко Оніані. Професор Оніані працює в Інституті соціальних відносин і завідує Юридичним департаментом. Науково-педагогічний стаж пані Даріко Оніані становить понад 40 років і увесь цей час вона активно працює з молоддю, викладає у різних вищих навчальних закладах Грузії. А крім того, пані Оніані видає книги, спрямовані на молоде покоління, у яких висвітлює питання соціології та юриспруденції.

Вже 3 роки поспіль в м. Тбілісі працює представництво Міжнародної Громадської Організації «Міжнародна Кадрова Академія», яке очолює ректор Інституту соціальних відносин, письменник, громадський діяч Гарі Чапідзе.

Міжнародна Кадрова Академія цінує плідну працю в галузі освіти і науки і рішенням Президії МКА відзначила керівника юридичного департаменту Грузинсько-Українського інституту соціальних відносин. Нагороду за багаторічну науково-педагогічну діяльність, підготовку висококваліфікованих кадрів в галузі правознавства та соціології, вагомий особистий внесок у розвиток освіти Грузії, а також зміцнення міжнародної співпраці урочисто вручила здобувачеві генеральний директор МКА Зоя Володимирівна Козленко.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com