Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

МАУП ВИБИРАЄ МІС

Куди б лиш ти не поспішав
В вечірній час чи в мить світання,
Яке б у серці не тримав
Найпотаємніше бажання,
Її зустрівши, станеш ти
І подивуєшся раптово,
Що навіть десь поділось слово
Перед чарівністю краси.

Свято краси, юності, жіночності і таланту відбулося днями в Академії. Повна зала глядачів зібралася днями в приміщенні залу «Україна» Міжрегіональної Академії управління персоналом, щоб оцінити красу та вишуканість чарівних студенток. В цей день відбувся конкурс краси «Міс МАУП 2010».

У конкурсі взяли участь дівчата з усіх навчальних підрозділів Академії. Кожна дівчина — виняткова, як з-зовні, так і стосовно поглядів та переконань, має свій ідеал, стиль, фантазії тощо.

Найкрасивіша, найвинахідливіша, найемоційніша, найталановитіша дівчина МАУП отримала головний приз — корону та титул «Міс Президентський університет МАУП — 2010». Нею стала студентка Інституту міжнародних відносин та лінгвістики ім. Аверроеса Аннета-Даніелла Кузнєцова. Кожен конкурс Аннети був винятковий: вона й співала, і танцювала, і демонструвала театральну мініатюру, цим самим здобувши прихильність журі.

Яскравою була і студентка Інституту менеджменту та бізнесу імені Богдана Хмельницького Юлія Мінчук, яка своєю посмішкою зачарувала весь зал, а в номерах показала вишуканість та красу. Їй журі віддало ІІ місце конкурсу.

Почесне трете місце конкурсу посіла студентка Інституту міжнародної економіки та інформаційних технологій Софія Федченко.

Досить гумористичні і водночас чарівні номери презентувала студентка Інституту міжнародних відносин та лінгвістики ім. Аверроеса Лариса Подопригора. Журі нагородило її титулом «Панна чарівність».

Вражала тендітністю, скромністю і чуттєвістю студентка Інституту менеджменту та бізнесу ім. Б. Хмельницького Тетяна Вихристюк. Вона отримала титул «Панна модель».

Ангел добра та справедливості, елегантності та вишуканості — такою була на сцені студентка Інституту міжнародних відносин та лінгвістики ім. Аверроеса Марина Добрицька, яка отримала звання «Панна елегантність».

Втіленням жіночності та доброти стала студентка Економіко-правового технікуму при МАУП Наталія Осадча. Їй віддали титул «Панна симпатій журі».

Справжня українська жінка — сильна і жіночна — такою представила себе студентка Інституту права Альона Боднар, яка отримала звання «Панна глядацьких симпатій».

У кожної епохи є свій ідеал жіночої краси, бачення його і міфи, які про неї творять. Мислителі, поети, художники намагалися розгадати таємницю її Величності Жінки, возвеличити красу своїх сучасниць у творах мистецтва. Юні маупівські красуні показали нашу сучасність, продемонстрували винятковість та красу сучасної дівчини. Щиро вітаємо всіх красунь з перемогами і бажаємо успіхів у подальших змаганнях, адже 12 березня відбудеться фінал цьогорічного конкурсу краси — Міс МАУП 2010. А перед цим регіональні підрозділи Академії також оберуть кращих дівчат Всеукраїнського університету МАУП, і вони теж візьмуть участь у фіналі конкурсу в березні.

Прес-служба МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com