Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Яєшня корисна

Якщо сьогодні вранці ви прийшли на роботу, з’ївши на сніданок яєчню, то ви не помилилися. Так вважають американські учені, що провели аналіз поживності курячих яєць і їх дії на організм людини. Про результати дослідження повідомила лондонська газета «Дейлі мейл».

З’ясувалось, що «регулярне вживання яєць сприяє підтримці здоров’я, хорошої фізичної форми та високого інтелектуального рівня». Яйця в щоденному раціоні харчування не призводять, як вважають учені, до накопичення зайвої ваги. З погляду поживності вони можуть бути названі «суперїжею»: яйця містять велику кількість вітамінів і мікроелементів, які сучасна медицина радить вживати людині щодня. Яйця багаті протеїнами, найважливішими вітамінами D і B12. Вони також мають широкий набір так необхідних для людини амінокислот і антиоксидантів.

Відтак, людина, яка розпочала день зі звичайної, на перший погляд, яєчні, отримує такий необхідний для трудового дня біологічний імпульс, що дозволяє їй успішно впоратися з роботою, переконані американські учені.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com