Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Лікує настоянка деревного гриба рейши

Російська компанії «Трави Примор’я. Далекий Схід» розробила ліки, які дають вражаючий ефект у лікуванні раку. В основі препарату лежить деревний гриб.

Прийом настоянки рейши поєднується з курсами хіміо- і променевої терапії, при цьому у пацієнтів не спостерігається падіння лейкоцитів і імунологічних показників. При онкологічних захворюваннях запущених форм призначається подвоєна кількість препарату, і відповідно в найкоротші терміни пацієнти спостерігають поліпшення апетиту, зменшення больового синдрому, підвищення життєвого тонусу, поліпшення роботи ЖКТ і системи виділення, також спостерігаються видимі поліпшення показників крові, знімаються запальні процеси. Ця настоянка дуже добре зарекомендувала себе в лікуванні вірусних форм гепатитів А, В, С. Зі 100% пацієнтів, що приймали настоянку рейши, в лікуванні вірусних форм гепатитів, 95% пацієнтів впоралися з недугою.

Зокрема, по онкологічних захворюваннях, з 100 пацієнтів з онкологією від III до IV стадії впоралися із злісним захворюванням 80 чоловік. Статистика дуже прогресивна, якщо врахувати, що даних пацієнтів просто відправили вмирати.

В області доброякісних пухлин, таких як мастопатія, міома, аденома, ліпома, кістозні утворення, гарантія результатів складає до 100%.

 www.primtrava.com

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com