Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ХОЧУТЬ ІМПІЧМЕНТУ

Івано-Франківська міська рада закликає Верховну Раду розпочати процедуру імпічменту президента Віктора Януковича у зв’язку з українсько-російськими домовленостями про продовження перебування Чорноморського флоту Росії в Україні до 2042 року. Відповідне рішення міськрада ухвалила на позачерговій сесії 26 квітня. Зокрема, депутати прийняли звернення до Верховної Ради, Конституційного Суду і Генеральної прокуратури. »Вимагаємо у Верховної Ради, Конституційного Суду, Генпрокуратури ініціювати усунення Віктора Януковича з посади Президента України у порядку імпічменту за здійснення державної зради відповідно до статті 111 Конституції України», — йдеться в зверненні. Також міськрада закликає всіх громадян України, громадські і політичні організації виступити на захист незалежності. На думку депутатів, перебування ЧФ на території України є чинником військової і політичної нестабільності, створює загрозу втягування України в міждержавні конфлікти. Це звернення підтримали 44 присутні на сесії депутати (всього в раді 61 депутат). Як повідомлялося, раніше аналогічний заклик ухвалили Львівський міська і обласна ради, а також Тернопільська облрада. 

* * *

Представники опозиційних сил у Верховній Раді України мають намір створити Тимчасову слідчу комісію щодо розслідування факту укладання угоди про пролонгацію терміну перебування Чорноморського флоту РФ на території України, що порушує цілісність нашої країни і в майбутньому призведе до її розколу.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com