Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ОПЕРАЦІЯ ЧИСТИЙ БЕРЕГ

На Білоцерківщині з року в рік у рамках двомісячника санітарної очистки та благоустрою міста проводяться заходи по прибиранню берегів річки Рось та Протока. Цей рік також не став винятком і знову студенти Білоцерківської Філії МАУП прийняли участь у акції-конкурсі «Чистий берег».

Берегову смугу поділили між навчальними закладами, роздавши студентам інвентар та рукавички. Молоді активісти з завзяттям взялися за роботу.

Купи пластикових пляшок, скла, картону, поліетиленових обгорток та металевих бляшанок ретельно складали у спеціальні мішки і грузили на причеп трактора.

Робота кипіла впродовж кількох годин, кількість баулів зі сміттям збільшувалася на очах, а берег річки милував очі не лише працюючим, але й мешканцям, що проживають поруч. З сусідніх будинків чоловіки долучалися до студентського загалу і з задоволенням намагалися допомогти молоді.

У акції-конкурсі взяли участь студенти першого та другого курсів. Найактивнішими були Олександр Коваленко — студент І курсу, Юрій Баришполь та Сергій Шестаков — студенти ІІ курсу. Саме ці холопці взялися за очистку найскладнішої ділянки відведеної площі. Вони не припиняли роботи, поки не досягли бажаного результату — чистого берега.

Завдання було виконано на «відмінно», саме таку оцінку поставили студентам Білоцерківської філії МАУП представники відділу сім’ї та молоді в місті Біла Церква.

Хочеться ще раз подякувати хлопцям та дівчатам за такий приклад турботи про чистоту середовища всім мешканцям міста. Давайте брати приклад з молодої генерації, яка турбується про природу рідного краю.

Оксана Паламарчук
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com