Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

НАСТУП ТРИВАЄ, СВІТ МОВЧИТЬ

«Багато держав, у тому числі і європейські, просто з боку спостерігають, як Росія повертає свій вплив на колишній пострадянський простір. Навіть США сьогодні настільки зайнято протистоянням з Китаєм, що фактично не звертають уваги на події, що відбуваються в Східній Європі» — стверджує народний депутат «нунсівець» Андрій Парубій. «На жаль, зараз для України наступив самий гірший геополітичний період за останні двадцять років. І багато держав, у тому числі і європейські, просто з боку спостерігають, як Росія повертає свій вплив на колишній пострадянський простір, у тому числі і на Україну. Навіть керівництво США сьогодні настільки зайняте протистоянням з Китаєм, що фактично не звертають уваги на події, що відбуваються в Східній Європі», – говорить політик.

«Насправді, останні декілька місяців ми бачимо наступ Кремля по всіх фронтах – це Киргизія, Польща, Україна, Грузія, Прибалтика... І тому сподіватися на когось в даних політичних умовах украй складно. Можна сподіватися тільки на власний народ, на українців і їх здатність до опору», – підсумував А.Парубій.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com