Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

НАРІВНІ З ЄВРОПОЮ

Україна замикає десятку країн Європи, в яких налічується найбільша кількість користувачів інтернету.

У вересні 2009 року українська інтернет-аудиторія нараховувала 10,4 мільйонів осіб, говориться в дослідженні компанії Miniwatts Marketing Group.

За цим показником Україну значно випереджають Польща (20 мільйонів), Туреччина (26,5 мільйонів) і Росія (45,3 мільйонів). Абсолютним же лідером в Європі за кількістю інтернет-користувачів є Німеччина (54,2 мільйона).

За даними видання Ukrainian Watcher, наприкінці 2009 року Україна вийшла на п’яте місце у світі за кількістю зареєстрованих акаунтів у Живому журналі (Live­journal.com). До того часу їх в Україні налічувалося 187 300. Більше користувачів ЖЖ у США (4531 тисяча) та в Росії (1,239 мільйонів).

Видання зазначає також, що при великій кількості програмістів високого класу в Україні мало великих популярних інтернет-проектів.

Нагадаємо, за даними проведеного раніше дослідження компанії Panda Securities Київ випереджає Москву в непристойному рейтингу міст-спамерів, займаючи дев’яте місце. 1% світового спаму в січні-лютому 2010 року надсилалися з київських IP-адрес, стверджують експерти.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com