Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ТЕПЕР — АВРАХОВ

Уряд призначив Тараса Аврахова генеральним директором Національної радіокомпанії України. Він керуватиме Українським радіо замість волинянина Віктора Набруска — колишнього президента НРКУ, який впродовж багатьох років очолював журналістський колектив, зробив немало, аби в ефірі звучали українська думка, українське слово, було явлено українське буття у всіх його вимірах. Про те, якою буде редакційна політика нового керівника, покаже час.

Наразі можемо поінформувати читачів, що Аврахов народився 28 лютого 1966 року. У 1988-му закінчив філологічний факультет Київського педагогічного інституту імені Горького за спеціальністю «Українська мова і література». У 1988-1989 роках викладав у київській середній школі й Київському технікумі електронних приладів.

Із жовтня 1989 по травень 1993 року працював редактором відділу журналу «Українська мова і література в школі». З травня 1993 по грудень 2000 року — редактор української версії газети «Киевские ведомости», заступник головного редактора. Із січня 2001 по грудень 2002 року — головний редактор, генеральний директор ТРК «Ера».

З грудня 2002 по травень 2004 року — прес-секретар прем’єр-міністра України Віктора Януковича, керівник прес-служби КМУ. З травня 2004-го по червень 2010-го — голова правління ЗАТ «Інформаційно-видавнича група «ТелеграфЪ», до якого входять ТРК «Ера», радіо «Ера» і газета «Киевский телеграф».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com