Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ТЕПЕР — КОПАЙ, ДЕ БАЖАЄШ

Президент Янукович вніс до Верховної ради проект закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження державного регулювання господарської. Президентський законопроект зареєстрований 9 липня під №6696, передає агентство «Інтерфакс-Україна». Законопроектом передбачається скасувати ліцензування 23 видів господарської діяльності з 66.

Зокрема, від ліцензування пропонується звільнити пошук корисних копалин, їх видобуток з родовищ загальнодержавного значення. Також Янукович пропонує звільнити від ліцензування, проектування, будівництво і техобслуговування систем видобутку газу вугільних родовищ, виробництво дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, виготовлення виробів з них, а також торгівля такими виробами. Крім того, пропонується відмінити ліцензування виробництва пестицидів і агрохімікатів.

У запропонованому законопроекті також пропонується скасувати ліцензування надання поштових послуг та митних перевезень. Звільнити від обов’язкового ліцензування пропонується виготовлення косметики з використанням етилового спирту, виробництво і зберігання генетичних ресурсів.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com