Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ПЕРСПЕКТИВНА ГАЛУЗЬ

Віце-прем’єр-міністр України Сергій Тігіпко переконаний, що надходження від туризму мають становити більш вагому долю у ВВП України.

Як повідомили у департаменті інформації та масових комунікацій Секретаріату Кабінету міністрів України, про це він заявив під час наради щодо розвитку туристичного ринку України.

В обговоренні проблем галузі брали участь представники міністерств економіки і фінансів, Держкомпідприємництва, Державної прикордонної служби, а також об’єднань туроператорів.

«Держава зацікавлена у швидкому зростанні туристичної галузі. У країнах, які близькі до нас за рівнем розвитку, туризм забезпечує надходження до бюджету у десятки разів більші. Галузь має величезний потенціал до зростання, і завдання держави — допомогти їй у цьому», — заявив С.Тігіпко.

Віце-прем’єр підкреслив, що поодинокі заходи не дадуть очікуваного ефекту. На його думку, галузь потребує оновленої комплексної програми розвитку, розрахованої на середньострокову перспективу.

«Туроператорам не потрібні якісь пільги чи зниження податків. Їм необхідні перш за все чіткі та прозорі умови ведення бізнесу», — сказав віце-прем’єр-міністр. unian

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com